Shën Gjergji- - Dr. Shefqet Krasniqi 2013

p1xel007 34:32 34596 68
Show more
Es-Selamu Alejkum | 2012 http://www.krenaria.com & http://www.islamifejaevertete.com Paraqet Ligjëratën islame të mbajtur në Fushë Kosovë: "Bereqeti" Ligjërues: Hoxhë Dr. Shefqet Krasniqi (Imam nga Prishtina) E lusim All-llahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi dobi nga këto që dëgjojmë. Amin http://www.islamifejaevertete.com Es-Selamu alejkum ju lutem që ta shpërndani këtë video aq sa të keni mundësi nëpër webfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në facebook, në shoqerinë tuaj përmës emailit si dhe nëpër vet youtubes duke e download-uar këtë video dhe upload-uar tek kanali juaj por me KUSHT QË TË MOS NDRYSHOHET ASGJË NË KËTË VIDEO, AS LOGOJA AS ZGJATJA AS ASGJË TJETER, kush e shkelë këtë ka bërë dicka të ndaluar! ©Iniciativa "ISLAMI feja e Vertete" Për më shumë video të kliko këtu: http://www.youtube.com/islamifejaever... Për t'u abonuar që të përfitoni nga videot tona kliko këtu: http://www.youtube.com/subscription_c... Për këshilla dhe sugjerime na shkruani këtu: islamifejaevertete@gmail.com Për më tepër kthejuni ueb-faqës zyrtare: http://www.islamifejaevertete.com Allahu ju shperblefte per kontributin tuaj!!!

Related Viral Videos

Image for Footer